let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

atea

se våra tjänster

atea awards syd

Som en återkommande samarbetspartner hade vi även i år förmånen att hjälpa Atea med deras Awards-ceremoni, där de hedrar sina anställda och konsulter för deras prestationer under året. Vårt uppdrag inkluderade allt ifrån att skapa ett genomgående tema till val av lokal, men också att arrangera underhållningen och skapa den perfekta inramningen.

en bred målgrupp

Utmaningen var att skapa en logistiskt smidig kväll som inkluderade hyllningen av 10 pristagare samtidigt som det fanns utrymme för lättsam underhållning mellan momenten, utan att det skulle kännas stressigt. Valet av lokal var avgörande – den behövde vara tillräckligt stor för att rymma 250 personer, men samtidigt tillräckligt intim för att skapa en personlig atmosfär. Det var även en utmaning att locka de anställda att närvara genom att erbjuda ett program som tilltalade många i den breda och eventvana målgruppen.

magi, liveband och DJ

Vi lyckades genom en kostnadseffektiv lösning där vi anlitade magikern och konferencieren Caroline Ravn. Hennes förmåga att både underhålla och leda evenemanget hjälpte till att skapa en fantastisk upplevelse. Vi erbjöd en varierad underhållning med magi, liveband och DJ för att tilltala ett bredare spektrum av smaker. Vi skapade även en strukturerad och effektiv metod för att presentera prisvinnarna och inkluderade en magiakt efter några av prisutdelningnarna för att öka dynamiken i ceremonin. Temat "Into the Galaxy" gav en lekfull och spännande inramning till kvällen.

engagerande upplevelse

Det spännande temat var kostnadseffektivt och gav en extra dimension till evenemanget. Genom att kombinera konferencierens talang med underhållningsmomenten skapades en enhetlig och engagerande upplevelse. Dessutom använde vi performance artister för att förstärka temat och skapa extra dynamik under prisutdelningsceremonin. Kvällen erbjöd en underhållning som passade en bred publik. Lokalen i stadens hjärta ökade tillgängligheten och lockade en stor deltagarskara. Allt flöt smidigt och enkelt. Många deltog och kvällen erbjöd inte bara underhållning, utan även en plats för möten, gemenskap och inspiration.

Vad vi gör

vad vi gör

Våra tjänster är skapade för att göra ditt event till en exceptionell upplevelse. Med expertis inom: produktion, koncept och innehåll, grafisk design, logistik och resor samt skräddarsydda eventpaket, kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om varje detalj.

se våra tjänster

sagt om eventet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

“Vårt samarbete med Perfect Event är en inspirerande resa där kreativitet och lösningsfokus förenas för att skapa verkligt värde i våra projekt. Vi tycker oss ha funnit en utmärkt balans mellan vision och resultat och vi ser fram emot många framtida framgångar tillsammans.”

Name Surname

— Ansvarig på Catella

Name Surname

— Medverkande på Catella Academy

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att utforska våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande