let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

vad vi gör

Våra tjänster är skapade för att göra ditt event till en exceptionell upplevelse. Med expertis inom: produktion, koncept och innehåll, grafisk design, logistik och resor samt skräddarsydda eventpaket, kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om varje detalj.

se våra tjänster

produktion

Med vår erfarenhet och expertis säkerställer vi att varje moment i produktionen är av högsta kvalitet. Vi hanterar allt från scenuppbyggnad till ljud, ljus och teknisk utrustning. Vårt team tar hand om projektplanering, handlingsplaner, kreativa processer, riskanalyser, bokningar av leverantörer, samt samordning och koordinering av dem. Vi tar fram produktionsplaner och körscheman och ser till att bemanningen på plats är perfekt.

koncept & innehåll

Vi hjälper dig att skapa ett unikt och minnesvärt event. Vårt team arbetar tillsammans med dig för att förstå era mål och översätta dem till en kreativ och strategiskt utformad upplevelse. Vi tar hand om den visuella planen, bokning av föreläsare, inspiratörer och konferencier, samt underhållning och aktiviteter. Vi ser till att ditt event har en tydlig röd tråd och tema.

placeholder image
perfect event magazine

grafiskt & design

Vårt team ser till att ditt event får en visuell identitet som sticker ut. Från logotyper och marknadsföringsmaterial till skyltar och dekor, skapar vi en enhetlig och attraktiv grafisk profil för att ge ert event ett starkt uttryck.

logistik & resor

Vi tar hand om alla praktiska detaljer för ditt event. Från att boka transport och boende till att planera researrangemang och hantera logistiken på plats, ser vi till att allt flyter smidigt och effektivt. Vi har flyg-, buss- och tågtransporter under kontroll, och våra produktions- och projektledare finns på plats för att säkerställa att allt går som planerat.

placeholder image

eventpaket

Våra eventpaket är skräddarsydda för att passa olika behov och budgetar. Oavsett om du planerar en intim företagsmiddag eller en stor konferens, erbjuder vi helhetslösningar som inkluderar alla tjänster du behöver för att göra ditt event minnesvärt.

Med fasta priser, inkluderat allt, inga dolda kostnader, och kvalitetssäkrade leverantörer, kan du luta dig tillbaka och njuta av en fantastisk upplevelse.

perfect event stockholmperfect event team imageperfect event team image