let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

autoropa

se våra tjänster

En gång om året förenar Autoropa och Formula Automobile sina dedikerade medarbetare från Sverige, Norge och Danmark för en dag fylld med kompetensutveckling, teambuilding och festligheter. Detta julevent äger rum i deras egna lokaler och i förberedelserna inför årets samling fick Perfect Event uppdraget att konceptualisera och gestalta temat: Winter Wonderland. Vi förvandlade Autoropa Malmös showroom till en förtrollande vintermiljö.

en wow-upplevelse

Evenemang på egna platser föreslår både utmaningar och möjligheter. Den främsta utmaningen var att på endast två timmar omgestalta lokalerna för kvällens totala makeover. Vår uppgift var att skapa en wow-upplevelse så att när gästerna återvände efter dagens workshops möttes av en förtrollande vintermiljö.

över förväntan

Med noggrant uttänkt planering, ett kreativt öga för detaljer och finess för att tillgodose målgruppens önskemål, lyckades vi överträffa förväntningarna.

en magisk kväll

Vi lyckades skapa ett sagolikt vinterlandskap på rekordtid under ombyggnadsprocessen. De visuella aspekterna av evenemanget och de överraskande inslagen under kvällen fängslade och förundrade många. Responsen var entydigt positiv med utropen om wow-faktorn. Vårt innovativa koncept utnyttjade varje kvadratmeter till fullo och skapade en magisk atmosfär som imponerade på alla.

Vad vi gör

vad vi gör

Våra tjänster är skapade för att göra ditt event till en exceptionell upplevelse. Med expertis inom: produktion, koncept och innehåll, grafisk design, logistik och resor samt skräddarsydda eventpaket, kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om varje detalj.

se våra tjänster

sagt om eventet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Name Surname

— Ansvarig på Catella

Name Surname

— Medverkande på Catella Academy

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att utforska våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande