let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

Avalanche Studios Group

se våra tjänster

Perfect Event fick äran att planera och genomföra Avalanche Studios Groups 20-årsjubileum, en milstolpe där alla Avalanchers för första gången samlades sedan bolaget grundades. Evenemanget samlade runt 500 inbjudna från kontoren i New York, Liverpool, Malmö och Stockholm. Vi levererade en totalupplevelse som inkluderade transporter, eventkommunikation, skapande av kreativt innehåll samt projektledning och personalhantering under hela evenemanget.

uppdrag

Vårt uppdrag var att leda konceptutvecklingen och den kreativa processen, med kundens önskan att hedra och reflektera företagets kärnvärden. Vi integrerade olika element från deras spel, såsom explosioner och storslagna naturscener, för att låta de anställda uppleva dessa i verkligheten. Vår kund prioriterar även sina anställdas välbefinnande och integritet, något som var viktigt att upprätthålla under hela konferensen och de associerade resorna.

Syftet var att sammanföra personalen för att öka förståelsen för olika avdelningar, reflektera över tidigare år och lägga grunden för ytterligare 20 års framgång. Vi skapade möjligheter för interaktion bland de anställda, särskilt viktigt då det var första gången många träffades.

koncept

Vår kund hade en tydlig kravspecifikation med starkt miljöfokus. Vi behövde kombinera önskemålen om en naturupplevelse nära Stockholm, med faciliteter för konferenser och gemensamma måltider för en stor grupp. Lösningen var ett stort tält på ett hotellområde i Sälen, vilket bland annat ställde höga krav på logistiken och planeringen.

Under evenemanget genomfördes flera skräddarsydda aktiviteter som krävde tydlig kommunikation, bland annat "Race to the Future" – en teambuildande tävling – där deltagarna genomförde olika uppdrag i Sälens terräng. Detta underströk företagets framtidsvisioner.

engagerande upplevelse

Vi valde Sälen för dess naturliga skönhet, som direkt speglade miljöerna i företagets spel. Ett tipi-tält blev centrum för möten och middagar, med performanceartister och levande konst som förstärkte känslan av att vara i en annan värld.

Vi skräddarsydde en kommunikationsplattform som inte bara tillhandahöll information utan också främjade interaktion mellan deltagarna och oss som arrangör. Detta visade sig vara en av de mest värdefulla aspekterna enligt utvärderingen efteråt.
Evenemanget avslutades med en storslagen kväll där vi firade den 20-åriga resan. Efter en sista middag överraskade vi deltagarna med en spektakulär explosion med inspiration från deras spel, eldshower och en rockkonsert, vilket blev en kraftfull avslutning på festligheterna.

Vad vi gör

vad vi gör

Våra tjänster är skapade för att göra ditt event till en exceptionell upplevelse. Med expertis inom: produktion, koncept och innehåll, grafisk design, logistik och resor samt skräddarsydda eventpaket, kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om varje detalj.

se våra tjänster

sagt om eventet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

"This is honestly the gold standard for how these events should be done, and it's planners should get a damn medal (and a week of vacation) for their efforts, because good lord, I can only imagine the logistics involved!"

Name Surname

— Ansvarig på Catella

"The event as such was mind blowingly amazing! The complexity and logistics of such an event and the way it was pulled off really blows my mind. Absolutely world class!"

Name Surname

— Medverkande på Catella Academy

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att utforska våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande