let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

catella

se våra tjänster

Catella Academy var en spännande utmaning för oss på Perfect Event. En veckas intensiv utbildning för utvalda anställda från olika länder och avdelningar inom Catella. Målet var att skapa en minnesvärd och speciell upplevelse för alla deltagare. Catella-teamet var otroligt nöjda med den framgångsrika Academy-veckan att de nu planerar att köra samma upplägg en gång om året, både internationellt och i Sverige.

en vip upplevelse

Vi kastade oss in i utmaningen med fullt engagemang, från planering till genomförande. Att samordna ankomster från olika länder var en logistisk utmaning vi tog på oss med glädje. Varje deltagare skulle känna sig som "vippad" från första mötet på Arlanda till ankomsten på vackra Hackholmssund.

skräddarsydda lösningar

Catella Academy krävde skräddarsydda lösningar och vi utvecklade en skräddarsydd app för att ge deltagarna all info de behövde. Från föreläsningar till aktiviteter - allt var tillgängligt i deras fickor. Vårt team fanns på plats både på Arlanda och under hela veckan på Hackholmssund för att säkerställa en smidig upplevelse.

Hackholmssund

Hackholmssund var den perfekta platsen för Catella Academy. Denna pärla som är relativt okänd för många erbjöd en unik inramning för en internationell grupp. Med en perfekt balans mellan service och kvalitet blev det en minnesvärd vecka för alla inblandade.

Vad vi gör

vad vi gör

Våra tjänster är skapade för att göra ditt event till en exceptionell upplevelse. Med expertis inom: produktion, koncept och innehåll, grafisk design, logistik och resor samt skräddarsydda eventpaket, kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om varje detalj.

se våra tjänster

sagt om eventet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

"Från vårt håll, kan jag åter igen säga att vi varit väldigt nöjda med vårt samarbete. Upplevt samarbetet professionellt men ändå personligt, vilket från vår sida gjort det enklare och roligare att jobba tillsammans som ett team. Smidiga, flexibla och kvicka vilket var en avgörande faktor för att Catella Academy kunde flyta på, på ett sådant smidigt och professionellt sätt. Framförallt har attityden att allt-går-att-lösa varit väldigt tacksamt i vårt samarbete."

Name Surname

— Ansvarig på Catella

"Absolutely, what was so great about the Catella Academy was how everyone seemed to be there with the same energy and purpose, grabbing the opportunity with both hands to meet and interact with colleagues. It was facilitated excellently, so that discussing, dining or working in cohort groups with new people from different areas of the business was the normal way of things for the week, rather than the exception."

Name Surname

— Medverkande på Catella Academy

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att utforska våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande