let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

clockwork

se våra tjänster

I augusti 2023 arrangerades Clockworks kickoff på Ellery Beach House där cirka 150 anställda bjöds in för en konferens med två övernattningar, inkluderande middagar, aktiviteter, underhållning och festligheter. Första kvällen hölls under temat Caribbean Summer följt av en Gatsby-inspirerad fest den andra kvällen.

noggranna förberedelser

Utmaningen låg i den knappa tidsramen för att skapa koncept, innehåll och inramning  då evenemanget bokades nära inpå dagen för genomförande. Dessutom innebar den varierade programplanen att olika element skulle smälta samman till en helhet, vilket ställde höga krav på väl genomtänkt logistik och noggranna förberedelser.

kunnigt team

Ett kunnigt och kompetent team från Perfect Event med olika expertiser och en smidig dialog med kunden möjliggjorde att utmaningarna kunde mötas och skapade ett event som överträffade alla förväntningar.

en minnesvärd succé

Resultatet blev en minnesvärd succé där alla medarbetare var mycket nöjda med kickoffen. Deltagarna delade entusiastiskt bilder och inlägg på sociala medier om den lyckade upplevelsen. Det fantastiska läget på Ellery Beach House skapade en unik atmosfär. Att ha konferens och fest i samma lokal, som genomgick en total förvandling från dag till kväll, skapade en imponerande wow-känsla och blev en höjdpunkt i sig.

Vad vi gör

vad vi gör

Våra tjänster är skapade för att göra ditt event till en exceptionell upplevelse. Med expertis inom: produktion, koncept och innehåll, grafisk design, logistik och resor samt skräddarsydda eventpaket, kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om varje detalj.

se våra tjänster

sagt om eventet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

” Vilken otrolig helg ✨ Magiskt att få träffa er alla och vilket engagemang från alla medverkande!”

Name Surname

— Ansvarig på Catella

” Helt fantastiska dagar 🌟”

Name Surname

— Medverkande på Catella Academy

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att utforska våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande