let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

fc rosengård

se våra tjänster

FC Rosengård stod som segrare i damallsvenskan 2022 och det var dags att fira triumfen hemma i Malmö tillsammans med lojala supportrar efter den sista hemmamatchen. Firandet skulle vara en strålande hyllning med omsorgsfull inramning, imponerande effekter och en känsla av stolthet.

en pressad tidslinje

Vi stod inför en tidspressad utmaning. Efter slutsignalen hade vi ca 15 minuter på oss att bygga upp scenen, lägga ut mattor, ordna tekniken, placera blommor och mycket annat innan laget skulle kallas ut på scenen för att ta emot den öronbedövande hyllningen från fansen. Med tanke på att hela händelsen skulle sändas live fanns inget utrymme för misstag.

noggrann planering

Vi var otroligt väl förberedda. Ett betydande antal medarbetare fanns på plats, var och en dedikerad och skarpt fokuserad på sina specifika uppgifter under dessa snabba minuter.

över förväntan

Resultatet blev en magisk hyllning som överskred alla förväntningar. Spelarna kände sig överväldigade av kärleken och tacksamma för den omsorgsfulla planering som resulterade i ett firande som för många blev en oförglömlig överraskning.

Vad vi gör

vad vi gör

Våra tjänster är skapade för att göra ditt event till en exceptionell upplevelse. Med expertis inom: produktion, koncept och innehåll, grafisk design, logistik och resor samt skräddarsydda eventpaket, kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om varje detalj.

se våra tjänster

sagt om eventet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

"Stort, stort tack för det fantastiskt fina firandet i måndags! Spelare, ledare och alla runt om kring laget var helt lyriska och så, så nöjda!”

Name Surname

— Ansvarig på Catella

”Vi vill återigen tacka för det fina och mäktiga firandet ni ordnade för oss i höstas i samband med klubbens 13:e SM-guld! Det blev magiskt!"

Name Surname

— Medverkande på Catella Academy

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att utforska våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande