let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

ica maxi häggvik

se våra tjänster

Under november 2022 arrangerade ICA Maxi Häggvik sin årliga Höstgala på den vackra platsen Winterviken. Omkring 150 entusiastiska medarbetare samlades för en dag fylld med aktiviteter, en gourmetmiddag, prisutdelningar, underhållning och festligheter.

energifylld mix

Denna fest hade en ung och dynamisk publik, vilket betydde att det var avgörande att hålla energinivån på topp från början till slut. Dessutom fanns det många olika inslag som skulle smältas samman till en enhetlig och minnesvärd upplevelse. Det krävde både väl genomtänkt logistik och noggranna förberedelser.

fullständig eventupplevelse

Vi satte tonen med en förfest som sprudlade av aktiviteter som flipper, bowling och arkadspel, vilket skapade en hög energinivå redan från start. På Winterviken skapade vi en flexibel middagsplan som möjliggjorde både ett imponerande scenprogram med en professionell konferencier och mer avslappnade mingelmöjligheter. Efter middagen inbjöds gästerna till en nattklubbsmiljö komplett med bar, liveband, DJ och diverse aktiviteter – allt för att kunna tillgodose alla smaker.

ett återkommande event

Resultatet blev en fullträff där vi lyckades balansera önskemål om ett innehållsrikt program med en väloljad logistik. Kunden var mycket nöjd och evenemanget betraktas nu som en höjdpunkt för de anställda varje år. Den perfekta blandningen av imponerande galainslag och mer avslappnade mingelaktiviteter skapade optimala förutsättningar för en ung och dynamisk målgrupp. Den klassiska och stämningsfulla atmosfären på Winterviken utgjorde en imponerande kontrast till övriga programmet.

Vad vi gör

vad vi gör

Våra tjänster är skapade för att göra ditt event till en exceptionell upplevelse. Med expertis inom: produktion, koncept och innehåll, grafisk design, logistik och resor samt skräddarsydda eventpaket, kan du luta dig tillbaka och låta oss ta hand om varje detalj.

se våra tjänster

sagt om eventet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Name Surname

— Ansvarig på Catella

Name Surname

— Medverkande på Catella Academy

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att utforska våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande