let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på ekensdal

en upplevelse med skärgårdsmiljö

se våra tjänster

ekensdal

Föreställ er en underbar försommarkväll där vattnet kluckar mot bryggan, ölen är iskall, solen strålar och grillarna är tända. Tänk er ett prisbelönt kök, en omsorgsfull service och en vacker sekelskiftsbyggnad som nästan verkar sväva ovan vattnet. Låter detta som drömmen om sommarens höjdpunkt? Välkomna till en oförglömlig kväll på Ekensdal i Nacka.

kvällens höjdpunkter

ankomst via båt eller landvägen

Er ankomst till Ekensdal kan ske antingen med en avkopplande båtfärd på cirka 45 minuter eller med landvägen på en kvarts tid. Oavsett färdsätt välkomnas ni med en läcker fördrink på de generösa gräsytor som leder er ner mot vattnet. Ta er tid att njuta av kvällssolen och den fantastiska utsikten innan ni fortsätter in i matsalen för kvällens huvudnummer.

somrig middag

Höjdpunkten på kvällen är Ekensdals middag som överträffar alla förväntningar. Här sätter kvaliteten på mat och dryck tonen, och ni kan se fram emot några timmar av smakupplevelser som tar er på en kulinarisk resa utöver det vanliga.

bar och dansgolv

Efter middagen väntar en levande bar och dansgolv där ni kan sammanfatta kvällens intryck och dansa in sommarnatten med en imponerande utsikt över Stockholms inlopp.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 8 till 300 personer för att tillsammans skapa en minnesvärd kväll
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande