let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

dinnergame

njut av en oförglömlig middag

se våra tjänster

dinnergame

Saltimporten Canteen, beläget intill Malmös pittoreska hamninlopp, är mer än bara en restaurang. Det är en omvandlad lagerlokal med råa cementväggar som nu hyser en gastronomisk skattkista. Här står två av Sveriges främsta kockar vid rodret och deras passion är att göra maten godare, bättre och mer underhållande. Smakerna är ärliga och råvarorna regerar, med presentationer som inte bara väcker aptit utan även diskussioner och beröm.

kvällens höjdpunkter

Välkomstdrink och Middag

Njut av en härlig välkomstdrink innan ni slår er ner för en trevlig middag. Saltimporten Canteen bjuder på en kulinarisk resa där smakupplevelserna är i centrum.

Interaktiv Tävling med Dinnergame

Precis i rätt tid för förrätten väntar en aktivitet som kommer att höja pulsen, utmana hjärncellerna och skapa en oöverträffad stämning. Dinner Game är en engagerande och interaktiv aktivitet där ni tävlar i lag, och allt samordnas enkelt via mobiltelefoner. Lösa foto- och videouppdrag och besvara roliga frågor med olika teman för att visa er skicklighet. En aktivitet som få har upplevt men som alla kommer att älska.

Flexibel Underhållning

Aktiviteten är mycket flexibel och kan delas upp i två omgångar. Varför inte börja tävlingen vid förrätten och sedan avsluta den vid efterrätten? När tävlingen kulminerar är det dags att kröna vinnarna.

Njut av en Oförglömlig Middag

Avsluta kvällen med en underbar middag där skratt och diskussioner flödar fritt. Låt kvällen bli lång och minnesvärd med god mat och spännande tävlingar.

group icon
Dinnergame är perfekt för grupper på 20-80 personer som vill kombinera kulinariska upplevelser med interaktiv underhållning
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande