let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

gameshow

tävling och gastronomi

se våra tjänster

gameshow

Välkommen till Studiohuset i Malmö, där ni är inbjudna till en kväll full av skratt, spännande tävlingar och en gastronomisk fest skapad av prisbelönta kockar. Under denna Game Show-aktivitet är det ni som tar plats i huvudrollen. Det är som att kliva in i ett live-underhållningsprogram där nervositet och skratt kombineras till en oförglömlig kväll. Om ni söker något annorlunda och spännande med högt tempo, har ni kommit rätt.

kvällens höjdpunkter

Ett Enkelt Men Spännande Koncept

Konceptet är enkelt. Varje lag får sitt eget svarsformulär och kvällens värdar kommer att guida er genom en serie kreativa, praktiska och underhållande uppdrag. De tar full nytta av den härliga dynamiken mellan lagen och den energi som skapas när ni alla är samlade under samma tak.

Avsluta Kvällen i Stil på Lokal 17

Efter avslutad aktivitet bjuds ni in till Lokal 17, där ni kommer att avnjuta en noggrant komponerad 3-rätters middag, komplett med matchande drycker. Naturligtvis kommer vinnarlaget att hyllas på bästa möjliga sätt.

Skapa en Minnesvärd Helkväll

Vill ni ta det till nästa nivå och göra kvällen till en riktig fest? Vi erbjuder även möjligheten att inkludera live-quiz under aktiviteten samt live-musik och en magiker till middagen.

group icon
Game Show är perfekt för grupper på 25 till 150 personer som vill uppleva spänningen i en tävling och samtidigt njuta av en kulinarisk fest
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande