let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

master thief

bli först med att haffa mästertjuven

se våra tjänster

master thief

Sätt igång och vässa hjärngympan med Master Thief, spelet som tar er rakt in i en mysterievärld där ni agerar detektiver. Här gäller det att vara uppmärksamma på små detaljer, samarbeta effektivt i grupp och vara snabbare, och framför allt, bättre än era motståndare.

kvällens höjdpunkter

En Perfekt Inomhusaktivitet för Teamwork och Tävling

Denna spännande teambuildingaktivitet passar perfekt för inomhusmiljöer och är utmärkt för att främja samarbete, kreativitet och tävlingsanda. Master Thief tar er med på en resa genom olika europeiska städer, fylld av äventyr och mysterier. Det första laget som lyckas hitta och fånga mästertjuven kommer att hyllas med ära och beröm, samt självklart ett hemligt pris.

Avsluta Er Dag på Restaurang Quan

Efter att spelet har avslutats bjuds ni in att inta era platser i en chambre séparée på restaurang Quan, som ligger centralt i Malmö, alldeles intill Lilla Torg. På Quan får ni en smakupplevelse som kombinerar det bästa från Korea, Japan och Kina i en äkta Asian-fusion-stil. Koppla av efter en händelserik eftermiddag och njut av utsökt mat och dryck i en trivsam atmosfär.

group icon
Master Thief passar för grupper på 8 till 50 personer som är redo för en spännande utmaning som kombinerar hjärngympa, samarbete och kul tävling
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande