let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

grillskola

en kulinarisk matupplevelse

se våra tjänster

grillskola

Grillskola på Lokal17 är en spännande matupplevelse som lockar både sinnena och smaklökarna. Under kvällen utforskar vi grillning av kött, fisk och grönsaker, där grönsakernas potential ofta är underskattad vid grillen. Dessutom delas de bästa tipsen och råden för att förhöja din grillning till en ny nivå av kvalitet och smak.

kvällens höjdpunkter

Förberedelser med Bubbel

Kvällen inleds i avslappnad atmosfär med ett uppfriskande glas bubbel som förbereder era smaklökar. Efter detta välkomnande steg får ni en genomgång av kvällens meny och plan. Gruppen delas upp i mindre grupper, och varje grupp tar ansvar för sin grillstation. Det delikata grillresultatet smakas sedan gemensamt av hela gruppen, ackompanjerat av matchande drycker som framhäver måltidens smaker.

Bli en Grillmästare

Bli en grillmästare och njut samtidigt av sällskapet, maten, dryckerna och stämningen. Efter en helkväll här på Lokal17 kommer ni att garanteras grillkunskaper som med stor sannolikhet kommer att användas under många kommande grillkvällar.

group icon
Grillskolan på Lokal17 är idealisk för grupper på 8-25 personer som vill utforska konsten av grillning och fördjupa sig i en kulinarisk matupplevelse
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande