let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

kockduellen

låt bäste kock vinna

se våra tjänster

kockduellen

Kockduellen är en matlagningsaktivitet för grupper som vill umgås i en avslappnad miljö, njuta av god mat och dryck och ha en trevlig kväll tillsammans. Allt inramat av en kul och inspirerande tävlingsmiljö, där lättsamma tävlingsmoment leder till både teamkänsla och skratt.

kvällens höjdpunkter

Välkomstdrink och Tävlingsgenomgång

Ni delas in i lag och får en genomgång av kvällen, självklart tillsammans med en välkomstdrink och lite snacks. Sedan är det upp till bevis, vem är snabbast eller smaksäkrast? Njut av en aktivitet full av både skratt och kreativitet och låt era kulinariska talanger blomstra.

Kockduellen på Lokal 17 i Studiohuset

Kockduellen går av stapeln på Lokal 17 i Studiohuset under ledning av guldmedaljerade Pembert & Gustafsson och deras team. Här finns ett stort och öppet kök som bjuder in till trevliga och sociala aktiviteter.

Avsluta med en Ljuvlig Middag

Efter avslutad duell slår ni er ner i restaurangen och avnjuter en fantastisk middag med tillhörande drycker. Passa på att kora kvällens vinnare och skåla för alla nyfunna talanger i sällskapet.

group icon
Kockduellen passar perfekt för grupper på 6-80 personer som vill förena matlagning med teambuilding och en minnesvärd middagsupplevelse
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande