let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

hemliga agenter

kryptiska uppdrag och samarbete

se våra tjänster

hemliga agenter

Hemliga Agenter erbjuder en spännande och energigivande utomhusaktivitet som är perfekt för grupper som vill bygga samarbete och ha roligt tillsammans.

kvällens höjdpunkter

Utmanande Spionuppdrag för Mindre Lag

Ni kommer att delas upp i mindre lag och kastas in i en värld av kryptiska meddelanden, hemliga koder och spännande uppdrag. Denna upplevelse är en källa till skratt och främjar stark lagkänsla, allt i en trygg miljö. Uppdragen inkluderar bild- och videoutmaningar, tidsbegränsade frågor och knepiga gåtor. Aktiviteten kan genomföras på en plats som ni väljer, och den inleds alltid med en utförlig genomgång och tydliga instruktioner från vår spelledare.

Använd Vår Enkla Spelapp

Ett viktigt inslag i tävlingen är vår användarvänliga app, som ni enkelt kan ladda ner och aktivera med en QR-kod. Appen är intuitiv och kräver ingen tidigare teknisk kunskap. En teknisk handledare finns på distans för att övervaka ert spel och ge support vid behov.

Skräddarsy Er Upplevelse

Vi är flexibla och kan även hjälpa till med att ordna lunch på restaurang Lokal 17, afterwork eller fika efter era önskemål. Vi anpassar aktiviteten för att passa era behov!

group icon
Hemliga Agenter är perfekt för grupper från 4 till 1 000 personer som vill uppleva spänningen av spionage och stärka samarbetet i laget
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande