let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

rib-safari

en fartfylld havsupplevelse

se våra tjänster

rib-safari

Välkommen till en adrenalinfylld aktivitet som bjuder på hastighet och äventyr samtidigt som ni upptäcker den vackra staden Malmö från en ny vinkel. RIB-safari är en garanterad succé som ger er en oförglömlig dag på havet.

kvällens höjdpunkter

Havsfärd med Spännande Startpunkt

Ert RIB-äventyr tar sin början vid hamnen i Dockan, där ni förbereds med en noggrann säkerhetsgenomgång och utrustas med överlevnadsdräkter. Efter en lugn start i Malmös kanaler accelererar ni ut på det öppna havet, där adrenalinet når nya höjder på de snabba fartsträckorna.

Återvändning till Kajuteriet

Efter den adrenalinfyllda turen avslutas äventyret när ni återvänder till hamnen precis intill Restaurang Kajuteriet. Det är ingen slump att Kajuteriets restaurang anses ha en av Malmös bästa lägen. Med bryggservering och fönster som ger en fantastisk havsutsikt kan ni nästan känna hur havet är inpå knutarna. "Alla vägar leder till Kajuteriet" har blivit en känd slogan, och det är enkelt att ta sig hit till fots eller med båt.

Havsnära Middag med Öresundsbron i Horisonten

Vid ankomsten till restaurangen har ni möjlighet att njuta av läckerheter från havet eller smaka på deras klassiska kötträtter. Kajuteriet erbjuder en mångsidig meny som tillfredsställer alla smaker. Avsluta er dag med en fantastisk middag med utsikt över Öresundsbron i horisonten och låt kvällen bli lång.

group icon
RIB-safari passar perfekt för grupper med 6-48 personer som söker spänning och äventyr i Malmös vackra havsmiljö
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande