let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

graffitimålning

konst och skapande

se våra tjänster

graffitimålning

Graffitimålning är en unik och engagerande upplevelse där konsten tar form genom hela kroppen. Målandet på väggar och ytor kan ibland väcka starka känslor, men bakom det som verkar vara enkelt kaos finns en sofistikerad form av kommunikation, rik på innebörd och kreativitet. Den magiska känslan av att förvandla en yta med ett enkelt tryck på en sprayburk har lockat många till denna konstform.

kvällens höjdpunkter

Utforska Konstens Frihet vid Folkets Park

Er graffitimålningssession äger rum vid Folkets Park, där den offentliga graffitiväggen erbjuder en ständigt föränderlig canvas. Här väntar erfarna handledare för att guida er genom den konstnärliga friheten. Det är en arena som sannolikt är ny för de flesta deltagare, där varje medlem i gruppen spelar en viktig roll och bidrar till det gemensamma konstverket.

Avsluta med Delad Måltid på Quan

Dagen avslutas på restaurang Quan, där ni delar en fantastisk "sharing-meny" i en avslappnad och familjär atmosfär. Här är gemenskap och enkelhet nyckelorden. Ni kan summera er konstnärliga resa och njuta av en smakfull middag tillsammans med väl valda drycker.

group icon
Graffitimålning är perfekt för grupper på 10-40 personer som vill utforska konstens frihet och kreativitet genom en hands-on upplevelse
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande