let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

isskulptering

utforska kreativiteten

se våra tjänster

isskulptering

Isskulptering är den perfekta aktiviteten för grupper som vill utmana sin kreativitet på ett socialt och avslappnat sätt. Här möts tävling och skaparglädje, en sällsynt kombination som på ett spännande och oväntat sätt lyfter fram gruppens dolda talanger. Låt kreativiteten flöda och se framväxten av moderna mästerverk.

kvällens höjdpunkter

Kreativitet på Is

En isskulpteringsaktivitet genomförs i lag och leds alltid av erfarna instruktörer. Här står isblock, stämjärn och kreativitet i centrum. Aktiviteten är flexibel och kan antingen vara en tävling med hög puls eller en chans till konstnärlig frihet. Låt grupperna skapa fritt eller följa ett förutbestämt tema och avsluta med en värmande fördrink.

Middag på hotell Skeppsholmen

Efter avslutad skulptering välkomnas ni till hotell Skeppsholmens restaurang. Här väntar en välsmakande middag i en avslappnad miljö, långt bortom vardagens stress. Det är den perfekta avrundningen på en kreativ och rolig eftermiddag.

group icon
Isskulptering passar grupper från 2 till 400 personer som vill utforska sin kreativitet genom att skulptera i is i en atmosfär av gemenskap och utmaning
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande