let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

speedcats

fartfyllda upplevelser på vattnet

se våra tjänster

speedcats

Aktiviteter på vattnet har alltid en extra krydda, särskilt när det innebär höga hastigheter. Speedcats kombinerar adrenalinfyllda farter och tävlingsmoment med avkopplande naturupplevelser. Denna kontrast skapar en unik och ovanlig aktivitet som tar ert event långt bortom det konventionella.

kvällens höjdpunkter

Gokart på Vattnet

Tänk er Speedcats som gokart, fast på vattnet. Båtarna är små, snabba och stabila och styrs av två tävlande i varje båt. Aktiviteten inleds med en noggrann säkerhetsgenomgång, där ni även får chansen att bekanta er med båtarnas fart och manövrering i en lugn och trygg miljö. Sedan är det dags för tävlingen på en professionell bana som ligger direkt intill Restaurang Jungfrusund på Ekerö. De som inte tävlar har alltid utsikt över banan som skapar en livlig och engagerande atmosfär under hela aktiviteten.

Mat och Dryck

Efter cirka 2 timmars spänning på vattnet är det dags att byta ut adrenalinet mot en avkopplande middag. Kvällens måltid serveras på Restaurang Jungfrusund, där ni har en separat avdelning med panoramautsikt över vattnet. Det är en perfekt plats att sammanfatta en fantastisk dag.

group icon
Speedcats passar grupper från 4 till 50 personer som vill uppleva höghastighetsvattenäventyr med en extra krydda av tävling i en naturskön och spännande miljö
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande