let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

matlagning

skapa, smaka och samarbeta

se våra tjänster

matlagning

Matlagning är alltid roligt, och det blir ännu bättre när du kryddar den med lite teambuilding. Fantastiska råvaror möter spännande recept, och när samarbete är hemliga ingrediensen är det perfekta förutsättningar för att skapa en kväll som är både rolig och utsökt.

kvällens höjdpunkter

Välkomstdrink och Teampresentation

En matlagningsevenemang börjar alltid med en trevlig välkomstdrink och en presentation av kvällens aktiviteter. Ni delas upp i fyra lag och får sedan i uppdrag att tillsammans med kockar förbereda och tillaga kvällens middag. Huvudrollen spelas av en 4-rätters avsmakningsmeny, där fantastiska råvaror och kunniga kockar tillsammans skapar en unik smakupplevelse. Njut av trevligt köksmingel och låt er inspireras till kulinariska mästerverk.

Egenlagad Middag i Gemytlig Atmosfär

Aktiviteten avslutas med en naturlig övergång till kvällens middag, där ni kan njuta av er egen "hemlagade" meny, självklart ackompanjerad av ett passande dryckespaket. Ta åt er äran för en fantastisk måltid och njut av en lyckad kväll tillsammans.

group icon
Matlagningseventet är lämpligt för grupper från 8 till 160 personer som vill uppleva en kul och lärorik matlagningserfarenhet med en touch av teambuilding
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande