let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

virtual reality

upptäck en ny verklighet

se våra tjänster

virtual reality

Virtual Reality är tillbaka, och den här gången är det förhoppningsvis här för att stanna. Med VR-glasögon, TV-skärmar och kompetenta instruktörer skapar vi en plattform för både pedagogiska och underhållande upplevelser. Omfamna den magiska värld som tekniken erbjuder och utforska det extraordinära i en aktivitet som tar er långt utanför det vanliga.

kvällens höjdpunkter

Framtidens Teknik Till Din Tjänst

Det exakta upplägget för en VR-aktivitet är flexibelt, men huvudfokus ligger på att på ett roligt och avslappnat sätt utforska teknikens fantastiska potential. Spännande äventyr blandas med snabba tävlingsmoment, och tack vare de oändliga möjligheterna skapar vi ett upplägg som passar både nybörjare och erfarna teknikentusiaster. Upptäck, upplev och låt framtiden vara i fokus.

Middag på Restaurang Urban Deli

Efter avslutad VR-aktivitet fortsätter kvällen på restaurang Urban Deli, som är bekvämt belägen på Sveavägen. Här får ni avnjuta ett närodlad och ekologiskt kök som är i centrum av upplevelsen. I kombination med god service och en trivsam atmosfär skapar vi de perfekta förutsättningarna för en lång och minnesvärd kväll.

group icon
Virtual Reality-aktiviteten passar grupper från 10 till 42 personer som vill utforska den digitala framtiden på ett spännande och engagerande sätt
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande