let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

rib safari

spänning och fart i stockholms skärgård

se våra tjänster

rib-safari

Stockholm, med sina många vattenvägar, utgör den ultimata utgångspunkten för spännande RIB-utflykter. Här möts snabbhet och unika sightseeingmöjligheter i en kontrastfylld upplevelse som passar både adrenalinjunkies och naturälskare som söker en stunds ro. Förundras över Stockholms fantastiska omgivningar och njut av en eftermiddag som kombinerar både hög fart och avkoppling.

kvällens höjdpunkter

RIB-safari från Centrala Kajer

Er RIB-safari börjar vid en av Stockholms centrala kajplatser. Efter en noggrann säkerhetsgenomgång ger ni er ut på en lugn utfärd genom Stockholms inlopp innan ni accelererar ut i den inre skärgården. Rutten och destinationen kan anpassas efter era önskemål, men en resa mot Vaxholm och mellersta skärgården är en populär rekommendation. Under turen kan ni njuta av den pittoreska skärgårdsbebyggelsen samtidigt som adrenalinet rusar.

Middag på Restaurang Villa Godthem

Efter den spännande RIB-safarin avslutar ni dagen med en utsökt middag på restaurang Villa Godthem. Här kan ni fira en fantastisk eftermiddag över en trerätters meny och det är lätt att kvällen drar ut på tiden när ni njuter av god mat och sällskap.

group icon
RIB-safari passar grupper från 10 till 100 personer som vill utforska Stockholms vattenvägar på ett minnesvärt sätt med en perfekt balans mellan spänning och avkoppling
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande