let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

nobelmiddag

festernas fest

se våra tjänster

nobelmiddag

En exklusiv upplevelse med Nobeltema väntar er – en fascinerande resa in i en av världens mest prestigefyllda middagar. Blandad med en gourmetmåltid i skuggan av Stadshuset och spännande anekdoter om festens fest, kommer ni att upptäcka de hemliga ingredienserna som sätter tonen för en oförglömlig kväll. Vilka intriger utspelas veckor, dagar och minuter innan kungafamiljen sätter sig vid bordet tillsammans med världens främsta forskare, politiker och diplomater? Vad sker egentligen under banketten, och hur säkrar du din inbjudan till nästa år?

kvällens höjdpunkter

fördrink

Er kväll på Stadshuset inleds med en spännande fördrink. Tillsammans med Stadshusets kunniga personal får ni en unik inblick i De Hundrades Valv, Prinsens Galleri, Salen Tre Kronor, Gyllene Salen och Blå Hallen. Låt er imponeras av den minutiösa planeringen och förberedelserna som ligger till grund för denna storslagna måltid.

nobelmiddag

Som höjdpunkt kommer ni sedan att själva uppleva känslan av att delta i er alldeles egna nobelmiddag. I den sagolika Stadshuskällaren får ni avnjuta förra årets Nobelmeny, serverad på den autentiska nobelservisen. Middagen är skapad av mästerkocken Sayan Isaksson och konditorn Daniel Roos och bjuder på en matupplevelse utöver det vanliga.

group icon
Denna upplevelse passar grupper på 10-25 personer, och är det ultimata sättet att upptäcka Nobelprisets hemligheter.
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande