let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

graffitimålning

konstens kontrovers och kreativitet

se våra tjänster

graffiti

Graffitimålning är en unik företeelse som har behållit sin aktualitet och kontroversiella natur under de senaste årtiondena. Olika tags och målningar kan provocera även den mest sansade individen. Men vad som vid första anblicken kan verka som meningslös och destruktiv konst, är i själva verket en sofistikerad, stiliserad form av kommunikation, fylld med djup och kreativitet. Välkommen till graffitiens fascinerande värld.

kvällens höjdpunkter

Kreativ Frihet under Ledning

Under ett arrangemang med graffitimålning får deltagarna möjlighet att utforska sin kreativa frihet. Allt sker naturligtvis under ledning av erfarna instruktörer, men kärnan i aktiviteten är den konstnärliga självständigheten. Utvecklingskurvan är brant, och ingen annan konstform erbjuder samma fantastiska möjligheter till kreativitet och skapande i storskaligt format.

Middag på Supper

Efter en dag fylld med graffitikonst avslutar ni kvällen på restaurang Supper. Här får ni chansen att sammanfatta er konstnärliga utveckling över en fantastisk middag. Låt den nya förståelsen för graffiti-konsten sjunka in och njut av en kväll full av utsökt mat och dryck.

group icon
Graffitimålningsaktiviteten är lämplig för grupper från 1 till 300 personer som vill utforska konstens värld och uppleva kreativiteten och kontroversen bakom graffiti
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande