let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på bryggarsalen

ett 100 årigt brygghus vid odenplan

se våra tjänster

bryggarsalen

Bryggarsalen vid Odenplan är en anrik evenemangs- och festlokal som byggdes i stor stil 1914. Med sin hundraåriga historia erbjuder Bryggarsalen en unik miljö för trevliga fest- och middagsarrangemang. Lokalen har en rik historia som en plats där öl bryggdes fram till 1970-talet, och detta arv syns tydligt i deras dryckeslista. Här kan du njuta av öl från svenska mikrobryggerier och noggrant utvalda viner från olika delar av världen. Kombinera detta med skickliga kockar som lagar all mat från grunden med färska, ofta ekologiska, råvaror, och du får en äkta, rustik smakupplevelse som fokuserar på just smaken.

kvällens höjdpunkter

Välkomstdrink på entresolen

Julfesten på Bryggarsalen inleds med en trevlig välkomstdrink på den mysiga entresolen. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt över middagsdukningen och låta feststämningen infinna sig medan du blickar ut över den imponerande lokalen. Detta är den perfekta starten på en minnesvärd kväll.

En storslagen julmiddag

Njut av julstämningen och fortsätt kvällen med en magnifik julinspirerad trerätters middag. Bryggarsalens kök är kända för att inte göra några kompromisser när det gäller kvalitet och smak. Du och dina gäster kommer att förföras av spännande smaker och kulinariska upplevelser.

Bar och dans

Avsluta kvällen med ett par timmar i baren eller på dansgolvet och dansa in i den mörka vinternatten. Skapa minnen och festa med dina kollegor, vänner eller kunder i en historisk och smakfull atmosfär.

group icon
Bryggarsalen kan rymma sällskap från 30 till 250 personer för en historiskt god julupplevelse utöver det vanliga
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande