let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på junibacken

en sagolik kväll

se våra tjänster

junibacken

Junibacken, beläget vid vattnet med en magnifik utsikt över Nybroviken, Strandvägen och Skeppsholmen, är en festvåning som sticker ut från mängden. Även om Astrid Lindgrens sagor och karaktärer är i centrum på Junibacken, erbjuder de fantastiska lokalerna och den personliga servicen en mångsidig upplevelse utöver det vanliga.

kvällens höjdpunkter

Välkomstdrink

Julfesten på Junibacken börjar med en välsmakande välkomstdrink. Mingla, njut och återupplev ditt barnasinne med en kort åktur på sagotåget genom Astrid Lindgrens magiska värld.

Panoramautsikt

När ni når den övre festvåningen möts ni av panoramafönster och en spektakulär utsikt över Stockholms vinterland. Ta en paus för att ta in intrycken och föreviga ögonblicket medan ni blickar ut över den vackra staden.

Middag

Gå ner en trappa till matsalen och sätt er till bords för en underbar middag. Kvällens meny kommer att locka med aptitretande dofter och delikata smaker. Njut av en trevlig middag i gott sällskap.

Kaffemingel och nattklubb

Avsluta kvällen med ett trevligt kaffemingel, samtidigt som matsalen omvandlas till en nattklubb med bar, DJ och ett stort dansgolv. Dansa in i natten med dina kollegor, vänner eller kunder och skapa minnen som varar länge.

group icon
Junibacken kan rymma sällskap från 50 till 400 personer för en sagolik julupplevelse med en fantastisk utsikt över Stockholm
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande