let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på tändstickspalatset

historisk charm och modern elegans

se våra tjänster

tänstickspalatset

Tändstickspalatset, beläget på Västra Trädgårdsgatan strax intill NK, är en av Stockholms lite mer okända eventpärlor. Här möter du en unik kombination av hemtrevliga miljöer som bär på Ivar Kruegers livshistoria och en modern boutique hotell-känsla. Det är ett ovanligt lyckat koncept som har gjort Tändstickspalatset till en favorit för både givande konferenser och lyckade festarrangemang.

kvällens höjdpunkter

Varmt välkomnande

Kvällen inleds med en hjärtlig välkomstdrink på den stämningsfulla innergården, eller om vädret inte tillåter, i den mysiga loungemiljön på övre plan. Oavsett väderlek utlovas en trevlig inledning på en kväll full av julstämning. Här kan gästerna koppla av och känna den varma atmosfären.

Festmåltid i den storslagna matsalen

När välkomstdrinkarna är uppdruckna, är det dags att förflytta sig till den magnifika matsalen. Menyerna på Tändstickspalatset är som lokalerna själva - klassiskt vackra med moderna influenser. Här serveras en traditionell trerätters festmeny eller en spännande jultapas-buffé, beroende på dina önskemål. Maten är av högsta kvalitet och garanterar en smakupplevelse utöver det vanliga.

Bar och dansgolv

Efter avslutad middag, när mörkret har lagt sig och doften av nejlikor och hyacinter fyller lokalen, börjar festen. Gå vidare till bar och dansgolv, och njut av kvällen som blir alltmer magisk.

group icon
Tändstickspalatset kan välkomna sällskap från 50 till 100 personer för en magisk julupplevelse utöver det vanliga
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande