let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på teaterskeppet

en magisk natt vid vattnet

se våra tjänster

teaterskeppet

M/S TeaterSkeppet ligger förtöjt längs Skeppsbron, nedanför Kungliga Slottet. Detta fartyg har en fascinerande bakgrund som ett portugisiskt fiskefartyg, men idag erbjuder det en fräsch och unik festupplevelse för grupper som söker något vid vattnet.

kvällens höjdpunkter

Välkomstdrink med utsikt

Julfesten på TeaterSkeppet inleds med en välsmakande välkomstdrink och en fantastisk utsikt över det juliga Gamla Stan. Ni kan även välja att låta fartyget lämna hamnen för en kort seglats ut mot Vaxholm, för en minnesvärd upplevelse med utsikt och den friska sjöbrisen.

Middag i skeppets stora matsal

Efter ett stämningsfullt välkomnande sätter ni er till bords i skeppets stora matsal för en härlig trerätters middag. Njut av vällagad mat, förstklassig dryck och en enastående service i en unik miljö. Koppla av och umgås med kollegor, vänner eller kunder innan ni avrundar kvällen med festligheter.

Bar och dansgolv

Efter middagen väntar en kväll av festligheter med bar och dansgolv. Dansa in i natten och njut av atmosfären ombord på M/S TeaterSkeppet.

group icon
TeaterSkeppet kan rymma sällskap från 100 till 260 personer för en magisk natt vid vattnet
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande