let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på ekensdal

en magisk vinterkväll vid skärgården

se våra tjänster

ekensdal

Tänk er en vacker decemberkväll. Snön täcker isen och kastar sitt gnistrande sken över vintermörkret. Julölen är kyld, och det dignar på den julinspirerade trerätters middagen som står redo. Nu tänker vi oss ett prisbelönt kök i kombination med förstklassig service, allt inrymt i en vacker sekelskiftesbyggnad som nästan svävar ovanför vattnet. Låter det förföriskt? Välkomna till en magisk jul på Ekensdal i Nacka.

kvällens höjdpunkter

Välkomstmingel vid ankomst

Gästerna anländer till Ekensdal, antingen med en charmig båtfärd på ca 45 minuter eller med landvägen på en kvart. Oavsett färdsätt välkomnas de med ett glas mousserande vin. Här kan de stanna upp och njuta av den spektakulära utsikten över vinterlandskapet i skärgården innan de fortsätter in i den festligt dekorerade matsalen.

julinspirerad trerätters middag

I matsalen väntar kvällens huvudattraktion - en julinspirerad trerätters middag på Ekensdal. Här kan gästerna avnjuta högkvalitativ mat och dryck som verkligen står i centrum. Middagen garanterar en kulinarisk resa bortom det vanliga och ger gästerna några oförglömliga timmar med enastående matupplevelser.

Bar och dans

Efter middagen är det dags för fest! Baren öppnar och dansgolvet blir till en scen där gästerna kan dansa in i vinternatten medan de njuter av den förtrollande utsikten över Stockholms inlopp.

group icon
Ekensdal välkomnar sällskap från 50 till 130 personer för en magisk julkväll vid skärgårdens brink
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande