let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på nationalmuseum

klassisk elegans och kultur

se våra tjänster

nationalmuseum

Nationalmuseum, beläget på Blasieholmen, är ett klassiskt landmärke som återöppnade sina dörrar efter en omfattande renovering hösten 2018. Museets restaurang erbjuder en av Stockholms mest fascinerande eventlokaler, med utsikt över Strömkajen och Slottet. Här förenas museets tidlösa atmosfär med förstklassig mat och dryck, och det ger en unik touch till vilket arrangemang som helst.

kvällens höjdpunkter

Fördrink och museibesök

Kvällen inleds med en trevlig fördrink i restaurangens barmiljö. Ni har även möjlighet att kombinera detta med en spännande visning av någon av museets utställningar, vilket sätter tonen för en minnesvärd kväll i kulturens tecken.

Julmiddag i en vacker matsal

Efter fördrinken bjuds ni in till en julmiddag i den vackra matsalen. Atmosfären är fylld av feststämning, och den höga servicenivån garanterar en kväll som överträffar förväntningarna. Njut av karaktärsfull mat och dryck som speglar museets personlighet.

Avslut med utsikt

Efter middagen är det dags att avsluta kvällen i baren eller på dansgolvet, där ni kan njuta av den perfekta utsikten över ett julpyntat Stockholm.

group icon
Nationalmuseum kan rymma sällskap från 50 till 120 personer för en klassisk upplevelse med en twist
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande