let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på winterviken

naturnära och kulinarisk excellence

se våra tjänster

winterviken

Winterviken är en naturnära, vacker och historisk plats belägen bara en stenkast från Gröndal söder om Stockholm city. Platsen lämnar sällan besökaren oberörd och erbjuder en fantastisk miljö som kombineras med enastående matlagning. Detta är en oslagbar kombination som dessutom kryddats med en tvättäkta stjärnkock, Markus Aujalay, och hans personal. Låt Winterviken hjälpa dig att ta julstämningen till nya höjder och njut av en upplevelse som går långt utöver det vanliga.

kvällens höjdpunkter

Mottagning i trapphuset

Kvällen inleds med en välkomnande stämning i det charmigt inredda trapphuset. Här får gästerna ett glas mousserande i handen och kan börja känna av julstämningen som sprider sig genom lokalerna. Detta är den perfekta starten på en minnesvärd kväll.

Julinspirerad trerätters

Gästerna fortsätter till Stora Salen för kvällens höjdpunkt: middagen. Här imponerar den imponerande takhöjden och vackra takbjälkarna, men de verkliga stjärnorna är de oändligt stora, ljussatta tegelväggarna. Det är en unik och stämningsfull inramning för en julinspirerad trerätters middag som lämnar alla med en smakupplevelse att minnas.

Avslutning i Krutkällaren

Efter middagen kan gästerna avsluta kvällen i Krutkällaren, där en bar och DJ-underhållning väntar. Här kan man dansa, njuta av goda drinkar och fira in julen med stil. Valet är ditt - om du vill vara kung i baren eller på dansgolvet.

group icon
Winterviken kan välkomna sällskap från 40 till 500 personer för en magisk julupplevelse utöver det vanliga
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande