let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på beirut café

Välkommen till en julupplevelse som andas Libanon

se våra tjänster

beirut café

Ta klivet in i en av Östermalms pärlor där tradition möter enastående libanesiska smaker i en unik atmosfär under en minnesvärd julfest. Beirut cafe, skandinaviens första libanesiska restaurang slog upp sina dörrar 1999 på Engelbrektsgatan numera inne i Östermalms saluhall. Här väntar ett alternativt julbord i libanesisk anda, drinkar inspirerade av det libanesiska köket, kompletterat med noggrant utvalda viner. Atmosfären på Beirut café är både färgstark och levande, och utgör en oas i hjärtat av Stockholm för en minnesvärd och autentisk libanesisk matupplevelse. Beirut café har försett Stockholm med libanesisk passion i över 20 år. Välkomna att uppleva det själva!

kvällens höjdpunkter

Välkomstdrink

Julfesten på Beirut café startar med en fördrink på balkongen med panoramautsikt över Östermalms saluhall. Fördrinken är en smakfull inledning på en kväll av gemenskap och kulinarisk njutning.

Julmiddag med libanesiska smaker

Upplev en smakrik måltid av libanesisk meze på kvällens fest. Låt smakerna från den mångsidiga menyn föra dig på en kulinarisk resa genom libanons rika matkultur, och skapa minnen som varar för evigt hos Beirut café.

Bar & dans

Ni avslutar kvällen med att njuta av en livlig atmosfär i baren, välj bland ett urval av drycker och sedan dansa till stämningsfull musik för att avsluta kvällen i glädje och gemenskap.

group icon
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande