let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på k-märkt

för ett retroevent med stil

se våra tjänster

k-märkt

Mitt på Östermalm, i en alldeles underbar betongklump från 60-talet, ligger en av Stockholms trendigaste och mest spännande eventytor. Bakom konceptet står stjärntrion Hanna Normark, Daniel Roos och Jens Dolk som tillsammans antagit utmaningen att förvandla denna arkitektoniska pärla till en av Stockholms trendigaste festlokaler. Här erbjuds en julupplevelse som andas både kvalitet och personlighet, inramad av den unika betongromantiken.

kvällens höjdpunkter

Välkomnande Atmosfär

En egen innergård är aldrig fel, inte ens på vintern. I alla fall inte om den kan betraktas inifrån och med ett glas mousserande i handen. Lämna kyla och mörker på behändigt avstånd och inled er kväll med en stämningsfull fördrink. Den retroinspirerade atmosfären ger er en perfekt start på en minnesvärd kväll.

Middag i Unik Miljö

Efter den välkomnande fördrinken fortsätter ni in i den stilrena och retrosnygga restaurangmiljön för kvällens middag. Här kombineras k-märkta inredningsdetaljer med designmöbler, och det är svårt att inte förundras över att något så "fult" kan bli så otroligt snyggt. Njut av mat och dryck i absolut toppklass och låt er förloras i den unika atmosfären.

Barhäng och Dans

Efter den ljuva middagen väntar ett par timmar med bar och dansgolv. Det är det perfekta tillfället att summera en fantastisk kväll och dansa in natten med en förtrollande utsikt över den vackra innergården. Här kan ni njuta av en magisk avslutning på er julfest, omringade av vänner och kollegor.

group icon
K-märkt välkomnar sällskap från 100 till 1000 personer för en stämningsfull julupplevelse att minnas
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande