let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på sjöfartshuset

julstämning i gamla stan

se våra tjänster

sjöfartshuset

Sjöfartshuset, beläget precis vid vattnet på Skeppsbron och med en hisnande utsikt över Stockholms inlopp, är en byggnad med anor ända från 1600-talet. Det är svårt att inte fascineras av historiens vingslag när man kliver innanför dörrarna. Här får ni njuta av gnistrande kristallkronor och den stämningsfulla gustavianska inredningen som skapar en magisk inramning för er julfest.

kvällens höjdpunkter

Välkomstdrink med utsikt

Ert äventyr på Sjöfartshuset börjar med ett glas mousserande. Njut av den spektakulära utsikten över ett vintrigt Stockholm och känn hur julstämningen infinner sig.

Middag i en fantastisk miljö

Efter välkomstdrinken fortsätter ni in i den fantastiska matsalen för kvällens middag. Köket sprider aptitretande dofter, och ni avnjuter en härligt komponerad middag. Fantastiska smaker från noggrant utvalda råvaror kombineras med drycker av absolut toppklass. Koppla av och njut av en upplevelse långt utöver det vanliga.

Bar och dans

Efter den utsökta middagen väntar med baren och dansgolvet. Det är det perfekta tillfället att fira en lyckad kväll och njuta av den långa vinternatten.

group icon
Sjöfartshuset välkomnar sällskap från 50 till 140 personer för en historisk julupplevelse
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande