let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på södra teatern

kulturell charm med modernt flair

se våra tjänster

södra teatern

Södra Teatern är Sveriges äldsta öppna teaterhus, strategiskt beläget i hjärtat av Södermalm och erbjuder en hisnande utsikt över Stockholm. Teatern har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet och har varit en plats för nöjen och kultur i flera århundraden. Från historiska celebriteter som Carl Michael Bellman till modern musik och teaterföreställningar, har Södra Teatern en lång tradition av att vara en kulturscen. Idag kombinerar teatern restaurang och musikscen och erbjuder en perfekt plats för lyckade arrangemang.

kvällens höjdpunkter

Välkomstmingel i Champagnebaren

Julfesten inleds med en svalkande välkomstdrink i Champagnebaren, där gästerna kan njuta av en hisnande utsikt över ett snötäckt Stockholm. Det är det perfekta tillfället att skåla för det passerande året och känna hur julstämningen sprider sig genom lokalen. Det är en perfekt start på vilket arrangemang som helst.

Upplevelserik middag

I Champagnebaren finns möjlighet till allt från sittande trerätters middagar till mer avslappnande mingeltillställningar. Oavsett meny garanteras gästerna en smakupplevelse i toppklass. Njut av maten och låt feststämningen infinna sig i denna historiskt betydelsefulla miljö.

Bar och dansgolv

Efter middagen fortsätter festen i baren eller på dansgolvet. Här kan gästerna fortsätta att njuta av den magiska atmosfären och de fantastiska vyerna. Det är den perfekta avslutningen på en minnesvärd julupplevelse på Södra Teatern.

group icon
Södra Teatern kan välkomna sällskap från 40 till 120 personer för en magisk utsiktsupplevelse och en minnesvärd jul i historiens sken.
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande