let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

julfest på blique

en festlig kväll i ett urbant vardagsrum

se våra tjänster

blique

Stig in på Blique, det urbana hotellet i det historiska Philipshuset, beläget mitt i Vasastan. Hotellet öppnade sina dörrar under Nobis Hospitality Groups regi i mars 2019. Detta stiliga funkishus från 1930-talet har blivit en modern mötesplats, omvandlad av Wingårdhs arkitekter till ett modernt vardagsrum som snabbt blivit en favorit bland Stockholms kreativa och matälskare. På Blique förenas arkitektur, design, konst, musik, mat och dryck till en minnesvärd helhetsupplevelse.

kvällens höjdpunkter

Fördrink på innergården

Er julfest startar med en uppfriskande fördrink i hotellets generösa innergård, som förvandlas till den perfekta platsen för en festlig vinterkväll. Här kan ni mingla, njuta och låta julstämningen omfamna er.

Festlig middag

För middagen välkomnar vi er till Blomsterkiosken, som nu har förvandlats till en festlig vinterrestaurang. Här serveras en trerätters julmiddag med smakrika inslag i en atmosfär fylld av julefrid. De rymliga utomhus- och inomhusområdena ger möjlighet till en lång och avslappnad festkväll.

Dansgolv eller bar

Efter middagen kan ni välja att avsluta kvällen med några timmar på dansgolvet eller i baren, där festen fortsätter med glädje och energi.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 50 till 120 personer för att tillsammans skapa en minnesvärd vinterkväll
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande