let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på 7a odenplan

citypuls med utsikt

se våra tjänster

odenplan

7A Odenplan är en mångsidig festplats med ett centralt läge och flexibla lokaler som ger en utmärkt plats för sommarfestligheter. Här kombineras en välorganiserad logistik med en charmig takterrass, vilket skapar en unik atmosfär. Med förstklassig service och ett välrenommerat kök har denna plats blivit en av Stockholms mest populära destinationer för spännande evenemang.

kvällens höjdpunkter

Välkomstdrink på takterrassen

Er sommarfest på 7A Odenplan inleds självklart med en uppfriskande välkomstdrink på den rymliga takterrassen med panoramautsikt över Vasastan och ett soligt Stockholm. Här har ni en fantastisk vy över stadens pulserande liv, och det är det perfekta sättet att skåla in sommaren i huvudstaden. Koppla av, njut och låt feststämningen infinna sig.

Grillbuffé i det stora glashuset

Efter en stämningsfull fördrink väntar takterrassens stora glashus på er. Detta är en vädersäker utomhusmiljö där ni kan avnjuta husets somriga grillbuffé, oavsett väderlek. Njut av Sommarstockholm medan ni smakar på kulinariska läckerheter och låt den fantastiska utsikten rama in kvällen.

Kvällsnöjen

Om ni är kvällsmänniskor, erbjuder 7A Odenplan gott om utrymme för både trevliga barhäng och dansgolv. Avsluta kvällen med att sammanfatta en lyckad kväll och njut av den ljusa sommarnatten.

group icon
7A Odenplan välkomnar sällskap från 50 till 150 personer för en minnesvärd sommarfest i hjärtat av Stockholm
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande