let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på blique

en upplevelse i ett urbant vardagsrum

se våra tjänster

blique

Stig in i Blique, det urbana hotellet i det tidigare Philipshuset mitt i hjärtat av Vasastan, som öppnade sina dörrar under Nobis Hospitality Groups flagg i mars 2019. Denna elegant utformade funkisbyggnad från 30-talet har förvandlats av Wingårdhs arkitekter till ett modernt vardagsrum och har snabbt blivit ett måste för Stockholms kreativa själar och gastronomiälskare. På Blique smälter arkitektur, design, konst, musik, mat och dryck samman till en enastående upplevelse.

kvällens höjdpunkter

fördrink på innergården

Er kväll börjar med en uppfriskande fördrink på hotellets rymliga innergård, där den befintliga uteserveringsmiljön ger en perfekt sommarkänsla. Här kan ni mingla, njuta och låta feststämningen sprida sig.

somrig restaurangmiljö

För middagen välkomnar vi er till Blomsterkiosken, förvandlad till en somrig restaurangmiljö. Här står en trerätters middag med smakrika inslag i centrum, och de generösa utomhus- och inomhusytorna ger förutsättningar för en lång och avslappnad kväll.

dansgolv eller bar

Efter middagen kan ni välja att avsluta kvällen med några timmar på dansgolvet eller i baren, där festen fortsätter med glädje och energi.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 50 till 120 personer för att tillsammans skapa en minnesvärd kväll
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande