let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på södra teatern

kulturell charm med modernt flair

se våra tjänster

södra teatern

Södra Teatern har varit en plats för nöje sedan 1600-talet. Det är ett kulturellt epicentrum högt uppe på Söders höjder som har välkomnat allt från historiska celebriteter som Carl Michael Bellman till moderna musik och teaterföreställningar. Idag utgör teatern en spännande kombination av restaurang och musikscen, en smältdegel där de olika aspekterna skapar en dynamisk och inbjudande atmosfär som är skräddarsydd för framgångsrika företagsevenemang.

kvällens höjdpunkter

fördrink på terassen

Ert evenemang på Södra Teatern börjar bäst med en uppfriskande fördrink på terrassen vid festvåningen, känd som "Champagnebaren". Här möts ni av en fantastisk utsikt, och att höja glaset till sommaren med Stockholm som bakgrund är den perfekta inledningen till vilken händelse som helst. Njut av de lockande dofterna från köket som sätter tonen.

middag i södra teaterns ryktbara kök

Efter den njutna fördrinken väntar kvällens höjdpunkt, signerad Södra Teaterns berömda kök. Champagnebaren erbjuder möjlighet till både sittande trerättersmiddagar och mer avslappnade mingelevenemang, men oavsett meny är en smakupplevelse som fokuserar på sommarens bästa rätter garanterad. Njut och låt feststämningen flöda innan ni fortsätter kvällen i baren eller på dansgolvet.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 40 till 120 personer för att tillsammans skapa en minnesvärd kväll
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande