let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på moderna

kreativitet och utsökt mat

se våra tjänster

moderna museet

Moderna Museet på Skeppsholmen förenar en spännande och trendig konstutställningsmiljö med en enastående restaurangupplevelse. Här möts kreativitet och förstklassig matlagning i en omgivning som präglas av en av Stockholms mest magnifika utsikter. Välkommen till en kväll som hyllar sommar, vatten och kvällssol.

kvällens höjdpunkter

fördrink med panoramavy

Ert äventyr på Moderna Museet inleds med ankomst och en välkomnande fördrink i museets egen bar. Här kan ni njuta av utsikten över Djurgården, Strandvägen och Nybroviken. Med en egen terrass som grund skapar ni en avslappnad och somrig inledning på kvällen.

somrig trerättersmiddag

Efter den njutna fördrinken fortsätter ni in i restaurangen för kvällens middag. En somrig trerätters meny står i fokus, och i kombination med de stilfulla och ljusa omgivningarna skapar ni en magisk feststämning där utsikten över Stockholm ger den perfekta ramar. Njut av gastronomiska upplevelser och låt vardagen kännas avlägsen.

bar och dansgolv

Kvällen avslutas med möjligheter till barhäng och dans i Moderna Museets befintliga barmiljö. Här finns idealiska förutsättningar för både de som vill festa och de som föredrar en mer avslappnad lounge-atmosfär. Att summera en lyckad kväll med utsikt över sommarskimrande Stockholm är alltid en riktig höjdpunkt.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 150 till 250 personer för att tillsammans skapa en minnesvärd kväll
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande