let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på tändstickspalatset

historisk charm och modern elegans

se våra tjänster

tändstickspalatset

Tändstickspalatset, diskret beläget på Västra Trädgårdsgatan i närheten av NK, är en av Stockholms mer hemliga pärlor för evenemang. Här smälter hemtrevlig atmosfär, präglad av Ivar Kruegers livshistoria, samman med en modern och spännande boutiquehotell-känsla. Detta unika koncept har gjort Tändstickspalatset till en favorit för givande konferenser och lyckade festarrangemang.

kvällens höjdpunkter

välkomstdrink på innergården eller i loungen

Ert sommarevent på Tändstickspalatset inleds med en uppfriskande välkomstdrink på den stämningsfulla innergården. Vid ogynnsamt väder kan den mysiga loungen på övre plan användas istället. Oavsett väder lovar vi en trevlig inledning på en kväll som sprudlar av sommarkänsla.

festmåltid

När glasen ekat tomt är det dags att bege sig till den storslagna matsalen. Menyerna som serveras på Tändstickspalatset är precis som lokalerna i övrigt; klassiskt vackra med moderna influenser. Ni kan välja mellan en traditionell trerätters festmeny eller en spännande sommartapas-buffé – valet är helt och hållet ert.

bar och dansgolv

Efter avslutad middag, när den ljusa sommarnatten har infunnit sig, är det dags att festa. Njut av en livlig bar och dansgolv och låt kvällen bli lång.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 20 till 100 personer för att tillsammans skapa en minnesvärd kväll på Tändstickspalatset
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande