let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på winterviken

naturnära och kulinarisk excellence

se våra tjänster

winterviken

Winterviken, beläget bara en kort båtfärd från Gröndal söder om Stockholm City, erbjuder en naturnära och historisk atmosfär som sällan lämnar besökaren oberörd. Denna fantastiska miljö förenas med en enastående matupplevelse, vilket skapar en oöverträffad kombination som dessutom förfinats av en tvättäkta stjärnkock, Markus Aujalay, och hans skickliga personal. Låt sommarkänslan flöda fritt och njut av en upplevelse som går långt utöver det vanliga.

kvällens höjdpunkter

välkomstdrink i trapphuset

Era arrangemang på Winterviken kan med fördel inledas i det mysigt inredda trapphuset. Låt feststämningen infinna sig med ett glas mousserande i handen och fortsätt sedan in i Stora Salen för kvällens middag. Här tävlar en imponerande takhöjd och vackra takbjälkar om uppmärksamheten, men de oändligt stora, ljussatta tegelväggarna är kanske kvällens mest slående inredningsdetalj.

somrig trerättersmiddag

Samla era gäster för en somrig trerättersmiddag och låt det unika rummet stå för dekoren. Winterviken i sig blir en del av upplevelsen när ni summerar våren med en enastående matupplevelse.

bar och dj i krutkällaren

Avsluta kvällen i Krutkällaren, där ni kan njuta av ett par timmars underhållning med bar och DJ. Här finns möjligheter för både de som föredrar en avslappnad barstämning och de som vill dansa på det välkända dansgolvet. Valet är ditt.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 40 till 500 personer för att tillsammans skapa en minnesvärd kväll
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande