let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på teaterskeppet

en natt på vattnet

se våra tjänster

teaterskeppet

Längs Skeppsbron, precis nedanför Kungliga Slottet, väntar M/S TeaterSkeppet på er. Denna unika plats har en oväntad historia som ett portugisiskt fiskefartyg, men idag erbjuder den en fräsch och unik festupplevelse för grupper som söker något extra. Upplevelsen på M/S TeaterSkeppet förenar en hisnande vy över Gamla Stan och Stockholms inlopp med gourmetmat och drycker av högsta klass. Ombord finner ni två eleganta matsalar, tre välsorterade barer, en fullt utrustad teatersalong och professionell ljud- och ljusutrustning. Det är denna kombination som skapar en magisk plats för en oförglömlig kväll. Släpp loss sommarkänslan och upptäck den unika atmosfären.

kvällens höjdpunkter

välkomstdrink

På M/S TeaterSkeppet kan ni välja om ni vill stanna i hamn eller ge er ut på en kort seglats mot Vaxholm – en garanterad stämningshöjare. Njut av solen, den enastående utsikten och den friska sjöbrisen med vattnet som en del av er upplevelse.

trerättersmiddag

På kvällens meny står en trerättersmiddag som kompletteras med förstklassiga drycker och en fantastisk utsikt. Koppla av och njut av denna smakupplevelse innan ni avrundar kvällen med några timmar på dansgolvet.

group icon
Oavsett om ni är 100 eller 260 personer är M/S TeaterSkeppet den ultimata platsen för att skapa en minnesvärd kväll
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande