let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på ellery beach house

varmt och ombonat strandhus

se våra tjänster

ellery beach house

Längst ut på Lidingö, vid Elfviks udde, döljer sig Stockholms nya juvel - Ellery Beach House. Ett varmt och inbjudande strandhus som står utmed vattnet och bjuder på en förtrollande utsikt över havet och skogen. Här möts mat, dryck, pooler, padel, möjligheter till affärsmöten, musik, design och konst på ett lekfullt sätt. Det är en plats där ni kan uppleva möten, aktiviteter och middagar samtidigt som ni har tid för reflektion och eftertanke. En plats som utgör en vilsam kontrast till den hektiska staden och som är idealisk för minnesvärda evenemang.

kvällens höjdpunkter

konferens med panoramautsikt

Er dag på Ellery Beach House inleds med en konferens i den imponerande eventlokalen där ni möts av en hisnande utsikt. Här kan ni ta hand om dagens mer formella ärenden samtidigt som Ellerys kök serverar äkta matlagning med noggrant utvalda råvaror under lunchen och kaffepauserna.

poolhäng

Efter avslutad konferens har ni möjlighet att njuta av några timmar vid poolen. Om ni önskar kan ni unna er en extra exklusiv stund med ert eget Pool Party innan ni återigen välkomnas in i den charmigt rustika lokalen för kvällens evenemang.

middag och fest

Lokalen har nu omvandlats från den eleganta konferenslokalen till en festlig middagsdukning. Det finns gott om plats för eventuell underhållning under middagen, och med en inbjudande bar och dansgolv i direkt anslutning skapar vi de perfekta förutsättningarna för en lång och minnesvärd kväll.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 20 till 120 personer för att tillsammans skapa en minnesvärd upplevelse
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande