let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på nationalmuseum

klassisk elegans och kultur

se våra tjänster

nationalmuseum

Nationalmuseum på Blasieholmen, efter flera års renovering, har åter öppnat med sin klassiska charm och moderna atmosfär. Museets restaurang, med panoramautsikt över Strömkajen och Slottet, erbjuder en av Stockholms mest fascinerande eventplatser. Här förenas museets tidlösa atmosfär med förstklassig mat och dryck för en unik upplevelse av en av Stockholms mest ikoniska byggnader.

kvällens höjdpunkter

Välkomstdrink och museibesök

Ert sommarevent på Nationalmuseum börjar med en välkomstdrink i restaurangens trevliga barmiljö. Ni kan även kombinera detta med en intressant visning av någon av museets utställningar, vilket ger en extra kulturell dimension till er fest. Låt feststämningen infinna sig medan ni utforskar museets konstverk.

Trerätters middag i elegans

Efter den gemytliga fördrinken fortsätter kvällen med en festlig trerätters middag i den vackra matsalen. Här andas det historisk elegans som kombinerat med den höga servicenivån skapar en minnesvärd kväll.

Avsluta med nattliv

Njut av mat och dryck med karaktär och personlighet med utsikt över det vackra Stockholm. Avsluta sedan kvällen i restaurangens bar eller på dansgolvet, där ni kan dansa in i natten med en fantastisk utsikt över staden.

group icon
Nationalmuseum välkomnar sällskap från 50 till 120 personer för en oförglömlig sommarfest som förenar kultur och elegans vid Strömkajen
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande