let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på junibacken

en sagolik kväll

se våra tjänster

junibacken

Junibacken, beläget vid vattnet med en fantastisk utsikt över Nybroviken, Strandvägen och Skeppsholmen, erbjuder en unik festvåning i Stockholms hjärta. Även om Astrid Lindgrens sagor och karaktärer naturligtvis står i centrum, så ger Junibacken sitt fantastiska läge, flexibla lokaler och personliga service en festupplevelse som sträcker sig bortom sagovärlden.

kvällens höjdpunkter

välkomstdrink med panoramavy

Ert sommarevent på Junibacken börjar med ett glas mousserande. Mingla, njut och återupplev ert barnasinne med en kort åktur på sagotåget genom Astrid Lindgrens förtrollande värld.

Middag med utsikt

På den övre festvåningen möts ni av panoramafönster och en spektakulär utsikt över sommarskrudade Stockholm. Efter att ha samlat intrycken kan ni fortsätta en trappa ned till matsalen för en härlig sommarbuffé. Middagen serveras i direkt anslutning till den stora terrassen, där ni kan njuta av den ljusa sommarnatten.

Kvällsnöjen

Avsluta kvällen med ett trevligt kaffemingel utomhus, samtidigt som matsalen omvandlas till en nattklubb komplett med bar, DJ och ett stort dansgolv. Dansa och fira in sommarnatten med utsikt över vattnet.

group icon
Junibacken välkomnar sällskap från 50 till 400 personer för en oförglömlig sommarfest som förenar sagovärldens magi med Stockholms charmiga vyer
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande