let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på stallmästaregården

en oförglömlig festupplevelse

se våra tjänster

stallmästaregården

Med sin idylliska plats intill Brunnsvikens stränder i Hagaparken erbjuder Stallmästaregården enastående möjligheter för minnesvärda sommarfester. Denna byggnads historia sträcker sig ända tillbaka till 1600-talet och som Stockholmsregionens äldsta bevarade värdshus har det en autentisk feststämning som genomsyrar varje vrå. Här kan ni känna historiens vingslag och uppleva en plats som är skapad för gastronomiska upplevelser och festliga stunder.

kvällens höjdpunkter

fördrink på bryggan

Er sommarfest på Stallmästaregården kan börja med en uppfriskande välkomstdrink på bryggan vid vattnet, där ni kan njuta av den sällsynt vackra utsikten över Brunnsviken och höja glasen till sommaren.

middag

Kvällens middag avnjuts i Tingshusets storslagna matsal, med gnistrande kristallkronor och originalmålningar av Hilding Lindqvist som skapar en storslagen och ändå avslappnad atmosfär som utgör den perfekta kontrasten till den smakrika grillbuffén. Njut av en kulinarisk upplevelse av högsta kvalitet och låt sommarkänslan omsluta er.

bar och dj

Ingen sommarfest är fullständig utan några timmar på dansgolvet. I Tingshuset finns gott om plats för en välfylld bar och en DJ, och att dansa in sommarnatten med utsikt över Brunnsviken utgör den ultimata avslutningen på vilken fest som helst.

group icon
Stallmästaregården passar för sällskap på 60 till 200 personer, låt oss tillsammans göra er sommarfest till årets höjdpunkt
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande