let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på fjäderholmarna

skärgårdsdröm nära storstan

se våra tjänster

fjäderholmarna

Magasinet på Fjäderholmarna är den ultimata platsen för grupper som längtar efter en pittoresk och äkta skärgårdsmiljö, allt inom bekvämt avstånd från stadens stress och vardagshets. Här på Fjäderholmarna samsas stillheten med den utsökta maten, en underbar förening som, tillsammans med den unika omgivningen, skapar de perfekta förutsättningarna för framgångsrika evenemang.

kvällens höjdpunkter

fördrink på uteserveringen

Ert äventyr på Fjäderholmarna och Magasinet inleds med en uppfriskande fördrink på den charmiga uteserveringen med utsikt över öns södra strand. Här omges ni av kvällssolen och båtar som sakta glider förbi, vilket skapar den perfekta inramningen. Njut, umgås och koppla av i den avslappnade atmosfären.

somrig middag

Efter den njutna fördrinken är det dags att ge sig i kast med Magasinets enastående middag. På Magasinet lämnas inget åt slumpen, och både service och meny är av högsta klass. Njut av en kväll full av smaker, med en imponerande utsikt och en känsla av sommar som kommer att vara med er långt in på småtimmarna.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 50 till 100 personer för att tillsammans skapa en minnesvärd kväll
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande