let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på K-märkt

för ett retroevent med stil

se våra tjänster

k-märkt

Välkommen till en sommarfest som inte är som någon annan, välkommen till K-märkt, en av Stockholms mest trendiga och förtrollande eventlokaler. Denna ikoniska betongskapelse från 60-talet har genomgått en förvandling tack vare stjärntrion Hanna Normark, Daniel Roos och Jens Dolk. Deras vision har förvandlat detta historiska område till en plats som andas trend och nytänkande. Följ med på en kulinarisk resa som förenar kvalitet och personlighet i en atmosfär av betongromantik.

kvällens höjdpunkter

innergård med egen fontän

Er kväll inleds med en privat innergård komplett med en förtrollande fontän och stadens mest storslagna takterrass. Här kan ni njuta av kvällssolen och en uppfriskande välkomstdrink innan ni fortsätter in i den stilrena och retroinspirerade restaurangmiljön för kvällens middag.

unik inredning och design

K-märkt innehåller bevarade inredningsdetaljer som smälter samman med moderna designmöbler i en visuellt imponerande atmosfär. Ni kommer bli förundrade över hur något som en gång ansågs som "fult" kan förvandlas till något oerhört vackert. Upplev kulinariska mästerverk och förstklassiga drycker.

avsluta på dansgolvet eller i baren

Efter middagen har ni möjlighet att välja mellan att avsluta kvällen på dansgolvet eller i baren, där festen fortsätter med än mer energi och entusiasm.

group icon
Vi välkomnar sällskap från 100 till 1000 personer för att tillsammans skapa en minnesvärd kväll
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande