let's make it perfect

Låt vårt dedikerade team förverkliga er unika vision och skapa ett minnesvärt event.

Tack för din förfrågan! Vi återkommer med svar inom 1-2 dagar
Oops! Något ser inte rätt ut, fyll i fälten och pröva igen.
Perfect Event Icon
förfrågan
Vad vi gör

sommarfest på skansen

en kväll med tradition

se våra tjänster

skansen

En sommarfest på Skansen är en unik möjlighet att koppla av från den moderna och stressiga vardagen i en oas där historia och traditioner står i centrum. Skansen erbjuder en stor variation av lokaler som passar både för traditionella och moderna arrangemang. Oavsett om ni vill uppleva historiens vingslag på Högloftet eller njuta av Stockholms bästa utsikt från Solliden, finns det ett utrymme som passar era behov.

kvällens höjdpunkter

Välkomstdrink

Er sommarfest på Skansen inleds självklart med en stämningsfull och svalkande välkomstdrink. Välj någon av Skansens klassiska miljöer för er välkomst eller njut helt enkelt av den oslagbara sommarkänslan.

Middag

Efter den inledande fördrinken fortsätter ni in i er valda huvudlokal för kvällens middag. Oavsett om ni har valt Solliden, Högloftet, Nyloftet eller Gustavianska våningen kommer ni att uppleva individuella charm och unika atmosfärer. Gemensamt för alla platser är passionen för förstklassig mat och dryck som lägger grunden till en fantastisk festkväll. Njut av en av Stockholms mest välkända kök och låt vardagen kännas riktigt långt borta.

Bar och Dansgolv

Efter middagen kan ni avsluta kvällen med ett par timmars underhållning på dansgolvet eller i baren. Summera en fantastisk kväll och dansa in natten med utsikt över ett försommargrönt Stockholm.

group icon
Skansen välkomnar sällskap från 40 till 580 personer för en minnesvärd sommarfest på en av Stockholm's mest ikoniska platser
gör förfrågan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

let's make it perfect

Oavsett om ni väljer att skapa ett event utifrån en egen vision eller om ni föredrar att välja ett av våra paket, kan ni lita på att vi finns vid er sida: från idé till utförande